hsarkany Creative Commons License 2003.08.05 0 0 4612
Szia!
A candida-gyilkolászás kezdetén természetes, hogy erősödnek a tünetek. Épp amiatt, amit gyanítottál, mert megvonjuk a gombáktól a táplálékot, és ez nem tetszik nekik, ill. az elpusztult egyedek által kibocsátott toxin okozza. Ezt tapasztaltam én is. Nálam nagyjából két hétig tartott. Bár azt kell mondjam, ennyire nem robbantam le, mint a feleséged, pedig alaposan fertőzött voltam. Nálam a fejfájás állandósult, illetve erősödött (ami azelőtt is szinte mindennapos volt), illetve még fáradékonyabb, álomkórosabb voltam. Szerintem mindenképpen orvosnak kellene látnia a feleségedet, ha ilyen komolyak a tünetek. (Tudom, mondani könnyű.)
Azonkívül azt hallottam (nem tudom, mennyi az igazságtartalma), hogy a diéta mellé mindenképpen kell vmi, ami öli is a gombákat, különben táplálékot keresve a vérbe kerülnek, és csak súlyosbodik a helyzet. De nem akarlak ijesztgetni, mondom, ezt csak hallottam.
A magam részéről én grépfrútmagolajat és fokhagymakapszulát szedek pillanatnyilag a diéta mellé. Ezek pusztítják a gombát. Ezenkívül Protexint, ami a hasznos bélbaktériumokat pótolja. Ez is nagyon fontos. Ezeket gyógynövényboltban mindet be lehet szerezni.
Nem tudom, mennyire okozna gondot legalább egyszer átjönnötök Pestre. Ott tudok egy doktornőt, Dr. László Máriát, aki belgyógyász és candidaspecialista. Ő a Vegateszt alapján diagnosztizál és kezel. Ha szükséges (és szerintem súlyosabb esetben mindenképpen szükséges), gyógyszert is ír fel. Ha érdekel, megkeresem neked a telefonszámát. Szerintem érdemes lenne felvennetek vele a kapcsolatot.
Mielőbbi jobbulást a feleségednek, Ági :))
Előzmény: lelkes74 (4611)