editti Creative Commons License 2003.07.11 0 0 4596
Sziasztok!
Candidából leggyorsabban történő kijövetelem története
Elég sokan érdeklődnek, hogy hogyan gyógyultam meg 2,5 hónap alatt a Candidámból.
Előzmény:
Majdnem fél évig csak vizsgálgattak: széklet, vizelet, gyomorröntgen, gyomortükrözés, vastagbéltükrözés. Majd megállapították a kórházi kivizsgálások eredményeképpen, hogy IBS (Irritábilis Bél Szindróma), azaz nem szervi baj. A tünetek, közben egyre jobban erősödtek, fájdalmaim voltak, már utcán, is többször rosszul lettem. Kaptam a családorvostól gyógyszereket, eredmény : semmi.

Majd eljutottam a Vega tesztre, ahol 50-es értéket mértek. (Nem tudom milyen mértékegység ez, de a doktornő azt mondta hogy ez nagyon rossz, hosszantartó kezelést igényel. A teszt a különböző allergiáimat is kimutatta.) Az általatok is szedett gyógyszereket és diétát irta elő.

Ekkor találkoztam a colon hidroterápiát végző Úrral. (Egészségközpontjának telefonszáma: 06 – 30 – 408 – 27 – 21)
Ő elmagyarázta; hogy a Candida egy állapot – NEM BETEGSÉG – amelyből végérvényesen meg lehet szabadulni. (Egy jelenleg világszabadalmaztatás alatt álló saját rendszerrel dolgozik. Az eddigi – a mások által is használt – módszernél kb.90%-al hatékonyabb. Nem fájdalmas, biztonságos. A levegőbevitel 90 %-al csökkentve, ellenőrizhető felhelyezés, vizuálisan ellenőrizhető a víz bentlévősége, szakaszos mintavételi lehetőség.)
Javaslata szerint a terápiát megelőző 3 hétig a bélmozgás visszaállítására 100 % tisztaságú természetes alapanyagú táplálék kiegészítőt kell fogyasztani a szervezet öngyógyító képességének visszaállítására. Ezt követően általában 4 öblítés elegendő a Candidától való szabaduláshoz.
Ajánlata, és az érvelése alapján elfogadtam azt, hogy nagyobb lesz a hatás, ha nem mérgezem magamat gyógyszerekkel, csakis 100 %-os természetes alapanyagú készítményekkel végezzük a további állapot javítást.
Nagyon bátor, de jó döntést hoztam. Minden gyógyszert, bocsánat „mérget” abbahagytam ugyanis arra gondoltam; hogy lehet az, hogy a szájon át szedem a mérget, alulról meg méregtelenítenek. Én meg középen vissza-visszatérve fájok.
És így megtaláltam a megoldást.
Úgy érzem teljesen egészséges lettem és nem tértek vissza a tüneteim.

Kérdés: mások meghatározhatják-e számunkra, mennyi candida maradjon, mennyi pusztuljon el bennünk, az elpusztított candida hullák kitudnak-e jönni vagy sem, bár mérgezőbbek az élőknél, vagy állítsuk vissza szervezetünk öngyógyító képességét. Szerintem a szervezetünk öngyógyító képessége fogja meghatározni, mennyi candida menjen és mennyi maradjon.

Elmondtam, mert kérdeztétek. Meggyógyulásom után -azt hiszem ez természetes-, hogy az említett készítmények terjesztője lettem, amivel a betegeket szolgálom, és jó pénzt is keresek. Ezt is ajánlom annak, aki fogékony a megújulásra.

Üdv. Mindenkinek