békörmen Creative Commons License 2003.07.11 0 0 4595
nálam is 80-as volt a Candida-szint (80 micsoda? mértékegység nincs?) fél évvel ezelőtt. most kezdek rendbejönni, de most már biztos vagyok benne, hogy ez az egész Candida dolog ez pénzlehúzás.
viszont egészségesebben étkezem, de szó sincs erről az eltúlzott, csodaszerektől, ugyanakkor ellentmondásoktól is hemzsegő diétáról.

szegény beteg embereket hülyitik vele. sajnos. viszont iszonyú nagy pénzeket keresnek ezáltal. lelkük rajta. (bár úgy gondolom ez az egész arra jó nekik, hogy ne érezzék lopásnak, igy kicsit meg van alapozva ideológiailag)

vitatkozni nincs kedvem itt senkivel, mivel úgy vettem észre, hogy a kritikus hozzáállás helyett ezt az átverést inkább valamiféle vallásos áhitat lengi körül. különben sem fárasztanám magam ezzel, a hülye úgyis a saját kárán tanul.

teljesen tisztában vagyok azzal is, hogy a mai orvostudomány igen messze van attól, hogy a ténykedését valóban "gyógyitás"-nak lehessen nevezni, jobb esetben kezelni tudja a tüneteket, de az én esetemben erre sem volt képes. itt jönnek a képbe a természetgyógyászok. ez a terep az övék, illetve a többi sarlatáné, de nevezhetném vállalkozásnak is, de nem nevezem, mert adót nem fizetnek.

egy kérdés igy a végén, ami furdalja az oldalamat: mi a mértékegysége a Candida-szintnek?

gyógyulást mindenkinek!