Nonamekata Creative Commons License 2003.07.05 0 0 4576
Szia Melba!

Fontos a Colon hidroterápiánál. hogy előző este be kell venni hashajtót és reggel kiüríteni a beleket, mivel nem a terápia feladata a friss széklet eltávolítása.Nekem semmi ilyen gondom nem volt, egyedül az volt a harmadik kezelésnél a probléma, hogy a gázok nem engedték be teljesen a vizet és emiatt nem volt akkor elég hatékony.

CKF! Az oxigénnek az a szerepe, hogy még jobban utálják a gombák a kezelést, elviselhetetlenebb közeggé teszi számukra.
Teafaolajat nem szedtem, de a grapefruitmag kivonat szerintem elég jó, meg a Nystatin is, mert nekem azt írtak fel és már sokat javultak a hasi tüneteim. Megszűnt a hasmenés, már nem látok gombát a székletben. Gázok még vannak, de már sokkal kevesebb.
Földimogyorót nem hiszem, hogy ajánlott lenne fogyasztani, mert az candidától függetlenül is nagyon egészségtelen.Helyette próbálkozz meg a pirított szezámmaggal, a gomasszió (szezámsó)is azerintem nagyon finom. Én például sült szalonna pótlására használtam túrós (teljesőrlésű) tészta tetejére szórva. Olyan tepertőszerű íze van. Lenmagot is lehet enni. Nassolásra most találtam olyan ostyát, ami hasonlít a sajtos kerek ostyára, csak sótlan és teljesőrlésű lisztből van. Egész tűrhető az íze. Répát is szoktam rágcsálni étkezések között, vagy zsenge karalábét. Igazából most legszívesebben gyümölcsnapokat tartanék, mert olyan sok finom gyümölcs van a közelemben, de talán majd jövőre...
Üdv:Kata

Előzmény: Melba2 (4572)