Nonamekata Creative Commons License 2003.07.03 0 0 4571
Kedves Melba!

Nem akarlak elkeseríteni, de ugyanilyen tüneteim voltak meg még néhány egyéb. Miért ragaszkodsz a DM-hez? Amit ott lehet kapni, az szerintem maximum a grapefruit csepp. Ha elolvasod amit kb egy hónapja írtam, amikor először voltam a fórumban, akkor megtudhatod, hogy nekem mit javasolt az orvos. Szerintem a legfontosabb a diéta. Így egy hónap elteltével érzek már apróbb különbségeket attól függően, hogy mit eszek. Egyszer-kétszer bünöztem, ami azt jelentette, hogy több húst ettem a megengedettnél, mivel nem tudtam ellenállni grillezéskor, vagy olyan gyümölcsöt is ettem, amit nem lehetne.
Nagyon fontosnak érzem még a nagy mennyiségű folyadék fogyasztást, számomra ez a legnehezebb, csak erőszakkal tudom magam rávenni, hogy napi 1,5 liternél többet igyak.
Nálam a Colon hidroterápia elég jól működik.Most tartok a negyediknél és már jóval kevesebb gomba jött ki, mint első alkalommal, azok is főként elpusztultak. Azt mondják azért fontos a bélmosás, mert ha el is pusztul a gomba, de bennmarad,akkor továbbra is termel méreganyagokat. A cél, hogy minél hamarabb eltávozzon a szervezetből. Vannak bélszakaszok, ahol olyan jól meg tud bújni, hogy nagyon nehéz eltávolítani. Ebben segít a Colon. Egyébként nem tudom mit érezhettél, nekem nem kellemetlen, pontosabban a harmadiknál volt olyan, hogy a gázok miatt a víz nem tudott teljesen bejutni és akkor nem is ürült gomba.
Szóval azt javaslom menj el egy candida tesztre és hajrá diéta.
Üdv:
Kata

Előzmény: Melba2 (4570)