revox Creative Commons License 2003.06.30 0 0 36
nem szakértői vélemény,csak az enyém...

nem a pénz számít igazából. minden árszinten meg lehet találni a megfelelő kompromisszumot. inkább arra kell figyelni,minek mennyire zenei a hangja. Aztán vigyázni kell a hatásvadász,hirtelen marhára tetsző dolgokra.
Tere meg amit magyaráz,lehetne igaz,de néha keveri a dolgokat. a high-end szubjektumról lehet beszélni,de asszem most felelsleges. Egyenlőre egy jó hangot szeretnél ugyi. Nos egy afféle ajánlatnak nem lehet ellenfele egy media-markt cucc. Ha tere-pajtás így gondolja,asszem látatlanba levonok következtetést :)
2féel hang van,jó és rossz. akinek eddig a szerintem jót mutattam,senki nem mondta hogy szar. Még egy esküdt note ellenes ember is,akinek tegnap adtam (sz.rér-h.gyér) egy audio-analogue bellini/donicetti párost oda, megfülelte a zero-note-ot és leült tőle. no és rájött,mennyire szar a bellini/doni duó. pedi az már nem média-markt áru. szegényben micsoda ambivalencia rohangál most,mivel az audio analogue-ot forgalmazza :))

szóval ez mind igaz,hogy hallgass meg mindent,de nehéz lessz dönteni,mert neked most minden fog tetszeni. mindenhol egy olyan hangot fogsz kapni,ami valamiben jobb attól,amihez szoktál. kérdés,eme hanggal majd vajon meddig lehet együtt élni.

**********************************************************************************
gyerekek,mekkora kaka ez az audio analogue...... már a puccini se tetszett,de gondoltam,majd az elő-végfok tarol... megkockáztatom,hogy inkább a 3020minden hátránya ellenére,tizedáron hallgathatóbb...