wila Creative Commons License 2003.06.19 0 0 4545
Sziasztok !
Véletlenül elkeveredtem egy Vega tesztre.Egyébként nem érzem magam különösebben betegnek.Gyakran vagyok fáradt, időnként fáj a fejem. Ritkán migrén is előfordul.
Viszont nagyon stresszes a munkám amellett ,hogy szinte megállás nélkül dolgozom végig a nyolc órámat monitor előtt, bár ezzel sajna gondolom nagyon sokan vannak így.Későn fekszem,korán kelek, stb. , úgyhogy végülis a fáradtság nem annyira meglepő.A teszt viszont kimutatta a candidát, rengeteg más egyébbel együtt,amiknek egy része pl. allergia,cukorbetegség csak mint arra való hajlam . Ajánlottak egypár dolgot, mint pl.candcell, grape -fruitmag kivonat, stb. Elkezdtem utánaérdeklődni az áraknak, így keveredtem egy másik ilyen vizsgálatra. Itt kiderült,hogy amik az előző teszten voltak, azok egy része baromság, viszont a candida az biztos.Összegezve: az előző helyen ajánlottak egy részére szükségem van, a diétára is, csak sokkal komolyabbra.Se finomliszt, se gyümölcs, se tejtermék, se cukor, se...(Ja gyümölcsből van egy-két kivétel, + a natur joghurt.
Hát eléggé ledöbbentett a dolog annak ellenére-vagy éppen ezért -hogy már volt némi fogalmam erről a betegségről.Pl.tudtam mik a jellegzetes tünetek, milyen nagy galibát okozhat,stb. Ezekután elolvastam a neten található cikkek nagy részét, igyekeztem a lehető legtöbbet elolvasni ezen a fórumon, de sajnos mindent elég nehéz lenne. Ha jól értettem a dolgokat, a candida súlyosságát valamilyen mércével azért szokták ezeken a teszteken mérni, és ennek alapján azt is mekkora javulás állt be. Na nekem azt nem tudták megmondani,hogy mennyire súlyos eset.Mi a véleményetek? Most akkor elhiggyem ezt az egészet, vagy ...tényleg nem tudom most mit csináljak. Többekközt a 49 kilómmal nem biztos ,hogy előnyös lenne mondjuk 7-8 kg fogyás-mint amit itt többeteknél olvastam, meg sok más egyéb Ha nem muszáj, meg főleg. Kérlek írjátok meg a véleményeteket. Mit kellene csinálnom? Lehet ,hogy jobb lett volna el sem menni erre a vizsgálatra...