Nonamekata Creative Commons License 2003.06.17 0 0 4527
Sziasztok!
Én azért nem hiszek különösebbképpen a nagy sterilizálásban, mert ha egészséges egyén találkozik a gombával akkor az immunrendszerének le kell tudni küzdeni.
A nehézfémterheltséget ugyanazzal a biorezonanciás készülékkel mérték, mint a candidát. Beletettek egy-egy ampullát, ami a különböző fémek valamijeit tartalmazta. Sajnos nem ismerem pontosan a mechanizmusát, de majd elmagyaráztatom részletesebben. Az ujj különböző pontjain lehet mérni , hogy milyen szervet érint jobban pl. a candida, illetve más zűrök. Ugyanúgy, mint az akupunktúránál, akupresszúránál, csak itt az ujjon lévő pontokat mérik.
A colon hidroterápia csak abban segít, hogy minél hamarabb kiürüljenek a vastagbélből a gombák és azok az őskövületek, amik már ki tudja mióta időznek a redőkben. Enyhe masszírozással is segítik a gombák távozását. Szerintem utána mindenképpen érdemes szedni valami bélflóra helyreállító szert, mert kimossa a jó bacikat is. Nekem Protexint javasoltak.
A candida homeopátiás gyógyításáról mit sem tudok, de más ügyben voltam már homeopátiás orvosnál. Elég macerás kitapasztalni, hogy melyik készítmény milyen hígításban válik be, de vannak bizonyos betegségek (influenza, stb) amikre kapható univerzális gyógyszertári homeopátiás készítmény. Nekünk például nagyon bevált az Oscillococcinum influenza esetén. Egy- két adag már akár elég is lehet belőle és elég jó árban vannak az egyéb gyógyszerekhez képest. Gyógyszertárban kaphatók a homeopátiás szerek és a nagyobb gyógyszertárak sokfélét tartanak, ami meg nincs, azt megrendelik.
Joshee, nagyon vigyázz a nyaralással! Én 10 éve csak hobbiból csináltam egy 1 hetes léböjtkúrát, utána meg elmentünk nyaralni üzemi üdülőbe, hagyományos üzemi koszttal, nem tartottam átállási időt és úgy lebetegedtem, hogy először is kilyukadt a dobhártyám (a csúszdázás is tehetett róla...)utána pedig vagy a fülfertőzéstől vagy az arra kapott gyógyszerektől volt egy elhalt terhességem, ami ráadásul nem tudott magától eltávozni és ezért végezni kellett egy küretet, aminek utána évekig megint csak voltak utózöngéi. Sajnos azt tapasztaltam, hogy minél egészségesebben él az ember, annál érzékenyebb utána már az egészségtelen dolgokra. Azóta pl. nem bírja az epém a zsíros dolgokat, holott régen amíg nem próbálkoztam a böjttel és a vegetarianizmussal semmi bajom nem volt a kajáktól (ez hazugság, mert egész gyerekkoromban csupa kiütés voltam a tejfehérjéktől meg a tojástól). Szóval csak annyit a nyaralásról. hogy vagy kibírod, hogy nem eszel, vagy pedig már előtte egy-két héttel fokozatosan próbálkozz az egészségtelen kajákkal, egyszerre eggyel.
Más: furcsát kérdezek. Nektek a környezetekben élő egyéb élőlényeknek nincs bajuk? A virágaimról hónapok óta nem tudom kiirtani a gyapjas tetveket. (Kis fehér pamacsok, mint a gomba...) Van egy kerti tavunk, csupa alga az egész, olyan összeálló szálas, mint a gomba... A kutyánknak kihullott a fele szőre, állítólag bolhaekcéma, de a bolha is élősködő, mint a gomba... A gyümölcsfáinkról már ne is szóljak. A meggyet nem lehet megenni, annyira kukacos az idén. A barack kezd elszáradni valami gombás eredetű elhalásos betegségtől. A szilva tele van tetvekkel. Mi történik itt?!!!
Üdv: Kata
Előzmény: joshee (4526)