joshee Creative Commons License 2003.06.17 0 0 4526
Kedves bagolyka2 es nonamekata, es mindenki aki a nehezfemkivezetesben jartas!
ez valahogy csak most jutott el hozzam, ugyhogy ez a legujabb param, nekem is volt vagy 10 amalgam a szamban 10 evig, amibol ugy a fele mar egy eve-ket eve kicserelesre kerult ugyan, de ha jol tudom, ez nem oldja meg a problemat, hiszen csak felszabadul a higany, ugye? Hova lehet fordulni ez ugyben? A colonhidroterapianak ehhez mi koze? Vagy csak ott, ahol csinaljak, meg tudtak ezt is nezni? Hogyan lehet megvizsgalni? Valahol azt olvastam ez az alapja lehet az egesznek, ha tenyleg ez az ok!
A homeopatiahoz sem nagyon ertek, ilyen szereket hol lehet kapni? Vagy siman a bioboltokban kaphato keszitmenyekrol van szo? En lassan szeretnek gyereket, es nagyon ki kene magam kupalni..., megint elkeseredtem..., raadasul nyar van, nyaralni is mennek, de hogyan, hogy tudom megoldani???
Van valakinek valami jo kis tippje, hogyan lehet "atlag" korulmenyek kozott candidamentesen nyaralni, megoldani?
Es bar mar 3 hete kurazom eppen, most hallottam ilyeneket, hogy fertotleniteni ezt-azt, kulon evoeszkoz stb, ugyanakkor meg csak szexualisan terjed vagy nyallal, dehat az fertotlenites nelkul is lejon, nem? Magam nem igazan hiszek a teljes sterilizacioban, nem hiszem, hogy mostanatol mindent fel kellene forgatni emiatt, ezt mar csak marketingnek tartom. De legyszi abranditsatok ki, ha bizony ez is merfoldkonek szamit a candidaellenes kuzdelemben....
joshee