dzsé Creative Commons License 2003.06.15 0 0 4509
Sziasztok!
Találtam egy érdekes könyvet, Otfried D. Weise: Tisztító kúrák címmel. Ebben a nehézfém-kivezetés fejezetből idézek: a lakosság igen nagy százaléka szenved nehézfémmérgezésben,és ennek következtében kialakuló candidás bélgombásodásban, allergiákban. Ha nem vezetjük ki a fémeket a szervezetből, akkor nem sok esélyünk marad, hogy bármilyen terápiával változást érjünk el, ugyanis a higany az idegsejtekben blokkolja a mérgek kiválasztását, akagályozza az egész vegetatív idegrendszer működését. A candida ellen irányuló terápiák, ha nem előzi meg őket szakszerű nehézfémkivezetés, csak súlyosbítják a helyzetet, mivel a kiírtott gombákból higany szabadul föl, mely most már az agy felé is veheti útját. A candidiázis nem más, mint a nehézfémmérgezés tünete. A gombák nyújtotta védelem azonban kétes értékű, mert az erős elgombásodás maga is halált okozhat. A terápia során mindig az első feladat a nehézfémkivezetés.
A gomba megköti a nehézfémet, ami azt jelenti, hogy a gombás fertőzés a szervezet védekező módszere annak megelőzésére, nehogy a nehézfémek nagyobb mennyiségben az agyba és a kötőszövetekbe jussanak.
A fontosnak tartott mondatokat másoltam be, ha valakit érdekel, a könyvben nagyobb részletességgel tárgyalja a nehézfémkivezetést. Én most megyek kivetetni az amalgám töméseimet, remélem jó hatással lesz a problémáim megoldására. Ez a könyv azt írja, hogy minden fémet el kell távolítani a szervezetből, tehát akinek fém tömése van, vagy fémből fogpótlása, hídja, stb. attól meg kell szabadulni, utána pedig homeopátiás módszerrel el kell távolítani a fémet a szervezetből, és a candida magától is meg fog szűnni.
Bár ilyen egyszerű lenne!
Sziasztok!