Nonamekata Creative Commons License 2003.06.14 0 0 4508
Szia CKF!

Te milyen kaján éltél előtte? Mennyit mozogtál? Csak azért kérdezem, mert próbálok valami párhuzamot találni kettőnk betegsége között. Én általában, de főleg télen elég keveset mozgok, s ezért nagyon rossz a vérkeringésem. Az ujjaim már kisebb hidegtől is elfagytak, de erről azt írták egy amerikai fórumban, hogy ez is a candida hatása. Mit értesz azalatt pontosan, hogy csíkok, körök vannak a körmödön? Nekem már kb. 10 éve a kisujjamon a körmömön van 3 db barna vékony hosszanti csík, pontosabban eleinte egy volt, csak az idők során szaporodott a számuk. Gondolod, hogy ez is a candidától van? Te honnan tudod, hogy neked attól van?
Én édesség után nem fázni szoktam, hanem tompa hányingerem van és zsibbad az agyam.
Égő érzés a lábfejemen szokott lenni mostanában, de független attól mikor és mit eszem.
Nekem a három hetes diétán nem engedélyezték a húst, cukrot, mézet, fehér lisztes dolgokat, élesztőt, gombát, a legtöbb tejterméket, tojást, a legtöbb gyümölcsöt. Lehet enni sok zöldséget, főleg nyersen, de párolva is, kivéve kukorica, borsó, gyümölcsök közül csak grapefruit, alma, citrom. Lehet joghurtból a Danone activia natúr változatát, barna rizst, krumplit hajában főve, sülve, élesztő nélküli kenyeret heti 75 dekát, hidegen sajtolt olajat. Ha valamit kifelejtettem akkor elnézést érte, de kb. ennyi. Így leírva egész soknak tűnt, de amúgy állandóan azon gondolkodom, hogy mit kellene enni, de ha nagyon éhes vagyok és nincs türelmem meleget készíteni, akkor marad a barna kenyér olajjal, vagy pecsenyezsír imitációval és hagymával, paprikával, paradicsommal. A héten volt egy két napos programom, ahonnan csak rövid időkre tudtam kiszabadulni, a többieknek volt a szomszéd teremben hidegtál, én vittem magammal otthonról szendvicset meg grapefruitot, ebből mindössze az utóbbit volt alkalmam megenni és így gyakorlatilag este 1/2 7-ig szinte semmit sem ettem, csak ásványvizet ittam. Én úgy legyengültem a két nap alatt, hogy majd összeestem, meg a vesém tájéka olyan volt, mintha be akarna lyukadni. Valószínűleg a nagy meleg is rontotta az állapotom, mert a lábam rendesen bedagadt a nap végére.
Colon: azt mondják azért van rá szükség, hogy az elpusztuló gombák hamarabb eltávozhassanak a belekből és így ne keletkezzen annyi toxin.
Ha van rá időd, kezdd el olvasni elölről a fórumot. Hosszú, de nagyon érdekes. Jobb, mint némely könyv.

Üdv: Kata

Előzmény: CKF (4507)