joshee Creative Commons License 2003.06.13 0 0 4506
Szia Nonamekata,
ha valtozatossa akarod tenni a kenyereket, (amugy a baratom is szinte csak azt bir enni, nem birja se a fozelekeket, se a rantott zoldseget, es hat a kasakrol ne is beszeljunk..)akkor van par otletem, hatha van, amire nem gondoltal, vagy tetszene. En padlizsankremet, csicseriborsokremet szoktam kesziteni, nagyon egyszeru mindketto, ezzel kenegetem a kenyeret, mindketto elall egy hetig is. De bioboltban lehet kapni egyeb kenhetosegeket is, palmazsir, van sultzsir izu, meg libazsir izu, nagyon finomak, magyaros izhatas, semmi egeszsegtelen! A tokmagkremet is ajanlom, bar otthon meg nem keszitettem, de azt sem nehez. Ezekre zoldseg, es ami finom is meg nagyon egeszseges, a csirak! Van egy csomo fele, mas es mas izu telis-tele ertekes vitaminokkal, ezzel-azzal. Nagyon szeretem!
Egyebkent meg mindenkinek ajanlom a www.biochef.hu oldalt, ez egy bioetelhordo szolgalat, lehet, hogy a menu a honlapon nem a legfrissebb, de szallitanak, csak fel kell venni veluk a kapcsolatot, illetve nehany bioboltba is szallitanak! Nekem nagyon nagy terhet levesz a vallamrol! Lehet valasztani, egyaltalan nem draga, es minden teljes erteku lisztbol, stb keszul, bar kizarolag vega.
Az emesztesem valoszinuleg a Protexintol zavarodott meg, ezt csak 2 het utan kezdtem el szedni, es erzem, ahogy kuzdenek a bacik a gombak ellen, hogy teret nyerjenek. Fajni nem faj semmi, nem is igazan kellemetlen, csak mocorog, dul a haboru odabent. Beszeltem rola az orvossal, o is ezt mondta, de most mashogy fogom szedni, hatha akkor ez megszunik.
joshee