Nonamekata Creative Commons License 2003.06.03 0 0 4483
Én egy "igazi orvos"-nál voltam, aki belgyógyász és magánrendelésen foglalkozik többek között a candidiázissal, meg a colon hidroterápiával meg ilyesmivel. (Megmondom őszintén nem tudom mi mással, mivel csak ezt hallottam róla.)
A vizsgálat biorezonanciás vizsgálat volt. Egy szerkentyűbe, ami hasonlított a műszerészek mérőműszeréhez, beletettek ampullákat, amik candida gombákat tartalmaztak, és a szerkentyűvel az ujjamhoz érve mértek valami rezonancia különbséget. Ami nagyon érdekes volt, hogy különféle ampullákat beletéve az ujjam ugyanazon pontja teljesen más értéket mutatott.
Sajnos a cseresznyére azt mondta, hogy az első héten nem lehet enni, pedig nekünk egy egész fával van. Gyümölcsnek grapefruitot engedélyezett, amellett pedig saláta minden mennyiségben, kevés párolt zöldség, élesztő mentes kenyér heti 75 dkg, oliva olaj, túró, natúr Danone Activia joghurt.
Egyébként nem valahol itt a fórumban olvastam, hogy az alkoholmentes sör is tartalmaz cukrot?
Más: A doki azt mondta, hogy a férjemet sem ártana megvizsgáltatni, de ő kapásból elzárkózik tőle, hogy bármilyen diétát is végezzen.
Előzmény: bagolyka2 (4482)