majom1975 Creative Commons License 2003.05.29 0 0 282
Sziasztok Lányok!

Azt hiszem, egy időre el fogok tűnni a topicról, mert egy sokkal súlyosabb probléma derült ki nálam, úgyhogy a babaprojektet egy időre kénytelen leszek hanyagolni.

Nagyon súlyos félig kizáródott nyaki gerincsérvem van, amit az orvosok feltétlenül műtétre javasolnak, mivel a legkisebb rándulás is nyaktól lefelé teljes bénulást okozhat, ha ettől számítva 6 órán belül nem kerülök műtőasztalra.

Tudtam, hogy valami nincs rendben, mert már évek óta fájt a hátam+nyakam időnként, de kb. 1 hónapja amikor nagyon fájt, ismét elmentem orovoshoz, aki elküldött MR vizsgálatra, majd az eredmény szemrevételezése után idegsebészhez, akinél ma voltam, és közölte velem ezt a jó hírt.

Azért néha majd benézek ide, ill. a meddőség-lombikbébi topicra, de sajnos most nem tudok ezzel a problémámmal foglalkozni.

Nem tudom, hogy egyáltalán mikor vállalkozhatnék a műtétre, hiszen tudjátok, hogy nemrég volt a laparoszkópia + még egy kisebb beavatkozás, mindenesetre két altatás. Ellégé le vagyok gyengülve, szóval azt hiszem mielőtt vállalkoznék a dologra meg kellene egy kicsit erősödnöm.

Paracsimpo és Alice, elsősorban nektek szeretnék minden szépet és jót kívánni.

puszi: Majom