Anci72 Creative Commons License 2003.05.28 0 0 4465
Sziasztok!

Anti-candida tea...én is láttam nálunk Kelenföldön a bioboltban. Sajnos nem hallottam túl jókat róla. Ez így nem egy "erős" forrás, de anyukám olvasta valahol.. Ha más nincs is csak gondolj bele: most itt a candida, nosza, csináljunk teát rá... Akkor inkább nem megveszed a különböző teafüveket, amiről tuti, hogy az van benne?

Fejfájás: nekem bejött, citromfű és bodza keveréke. Egy gyógynövényes könyvből olvastam ki, megcsináltam, nekem használt.

A Gastrovit egyáltalán nem használt nekem. Szerintem. Ez nem jelent még semmit. Sőt, ha valaki kéri, oda is adhatom az enyémet :).
Jó tanács: ha meg akarod venni, akkor jársz a legjobban, ha a Szacski Mihály osztályán veszed meg (ő találta fel)1000.- Ft-ért a Budapesti Műszaki Egyetemen. - Gellért térnél XI.
Érdemes felhívni is őket: 06-1-463-1111/1506-os mellék. Ajánlom, beszélgessetek el az asszisztensével, ő teljesen máshogy értelmezi a gyógyító hatását a Gastrovit-nak... ráadásul nem is a Candidára. Érdekes.

Szerintem a Nystatinról ugyan úgy megoszlanak a vélemények. Én is szedtem az elején. Voltak tünetek. Szinte kikerülhetetlen. De ez nem a "gyógyszer mellékhatása", hanem a gombáké..

A.