hsarkany Creative Commons License 2003.05.28 0 0 4463
Köszi a tanácsot! :))
Ez a Candida Egészség Alapítvány bpesti? Esetleg egy telefonszámot tudnál adni?
Úgy érzem, szükségem lenne a diéta mellé némi "támogatásra", Nystatint viszont nem tudok felíratni, nincs ismerős dokim.
Előre is köszi. :))

Joshee: a diéta elején, úgy az első héten én is rettentő fejfájással küzdöttem. Ezt azzal magyarázták, hogy pusztulnak a gombák, ezáltal toxinokat bocsátanak ki magukból. Ezért fordulhat elő az is, hogy a diéta elején inkább erősödnek a tünetek, mintsem csökkennének. De ne add fel, valóban megéri végigcsinálni a kúrát! Utána úgy érzed majd magad, mintha kicseréltek volna. Én kb. 20 évvel és 30 kg-mal éreztem magam "fiatalabbnak". (15-tel tényleg könnyebb lettem.) :)))
A Nystatinról megoszlanak a vélemények. Van, amelyik doki szerint rettentő mód károsítja a májat. Viszont azt is hallottam, hogy egyáltalán nem káros a szervezetre. Eleve be sem kerül a vérbe, épp ezért csak a tápcsatorna gombácskáit öldösi. Mindenesetre én huzamos ideig szedtem, és semmi bajom nem lett tőle. Rohamos javulásomat - a nagyon-nagyon szigorú és következetes diéta mellett - a Nystatin javára írom.

Üdv, Ági

Előzmény: bagolyka2 (4458)