bagolyka2 Creative Commons License 2003.05.22 0 0 4445
Kedvers UOYIJZkv! /De nehéz leírni:)/

A folyásnak számos oka lehet, nem biztos, hogy gomba okozza. Ha pedig tényleg valamilyen gombás fertőzésről van szó, akkor sem mindegy, hogy melyik gombafaj okozza!
Nem szabad elkeseredni, mert sajnos a legtöbb embernek nem adataik meg, hogy rögtön jobban érezze magát. HVDM is több évi küzdelem után találta meg a számára kedvező terápiát. (Kedves HVDM javíts ki, ha nem így van!) Én egy év után köttöttem ki az amalgámkivezetésnél és nekem ez a módszer tűnik hatásosnak. A Vega-teszt pedig szerintem nem alkalmas diagnózis felállítására!! Nekem volt olyan, hogy 5 napos különbséggel mentem Vega-tesztre és teljesen más eredményt mutatott mind a kétszer a candidára és az allergiákra is. Nekem a vérvétel és a székletvizsgálat mutatta ki ténylegesen a candidát, én inkább ennek hiszek. Ha annyira jó és megbízható a Vega-teszt, akkor miért nem alkalmazzák széleskörűen? Nyugaton is csak a természetgyógyászok alkalmazzák, de ott is csak mérsékelten. Ennek biztos meg van az oka...
Az anyagi veszteséget pedig sajnos le kell nyelni, mert a legtöbbünknek egy csomó helyet meg kell járnia mielőtt megtalálja a számára megfelelő terápiát és gyógyítót.
Fel a fejjel:) Előszöris bizonyosodj meg róla, hogy mi okozza a tüneteidet. Írtad, hogy minden leleted negatív. Biztos, hogy a nőgyógyász elvégzett mindenféle vizsgálatot? Egyébként ilyenkor nem árt elmenni az STD ambulanciára, mert ott minden kórokozót kivizsgálnak. Nem ártana egy teljeskörű immunológiai és bakterológiai vizsgálat sem. Ezekkel hogy állsz?
Üdv
B.
U.i.: A collonht. nekem is csak ártott, de szerencsére időben észbe kaptam.

Előzmény: u0YIJZkv (4442)