joshee Creative Commons License 2003.05.21 0 0 4441
Kedves CsDA,
nagyon koszonom a valaszod, persze, azt mar sikerult megtanulnom, hogy egyedul kell utanajarnom, es nem maradektalanul masok tapasztalataira tamaszkodnom, de azert az sokszor megnyugtato. Beky Laszlot hogyan erhetem el? A neve valoban jol cseng, de nekem igazabol mindegy ki az, csak jo legyen. Tudsz egy emailcimet, telefonszamot mondani? Ha nem akarod reklamozni, privat emailemre is meg tudod irni, ha gondolod, en nagyon megkoszonnem! Mennyibe kerul nala (nagysagrendileg) egy "fogadoora"? Ez a bevezeto resz egyebkent meddig tart? 2-3 het? Ez az az idoszak, amikor a gyogyszeres kezeles is zajlik, nem? Koszi!!!

Kedves mindenki!

Mi a tapasztalat, mennyire jo az a konyv, ami allitolag a temaban a legjobb? (nem tudom a pontos cimet, egy eleg vastag konyv, 5 ezer Ft korul).

Most se vagyok egy vastag alkat, de ha lefogyok, az kifejezetten a hatranyomra fog valni..., vagy ez megelozheto? Hallok errol is mindenfelet, van aki nem fogy, van aki nagyon, vagy ez egyeni?

Van-e barmilyen nyilvanos hely, forum, ahol ki lehetne cserelni tapasztalatokat? Marmint szemelyesen persze, tudtok-e ilyenrol? Tanacsadas, stb? Egyrol hallotam, a Csaba utcai bioboltban hetfonkent van egy no, o azt mondta tart tanacsadast, de ezeknek mennyire lehet hinni? Hallott errol valaki?

joshee