CsDA Creative Commons License 2003.05.19 0 0 4430
Sziasztok,

A fogyás attól van, hogy annyira leredukálják sokan az étkezésüket, hogy nem esznek semmit. Én is fogytam - ca 22 kg-ot, de nekem kellett is. Most pedig már tudom tartani a súlyom.
A lényeg, hogy nagyon sok étel van, ami a szűk(?) lista alapján választható, csak rájuk kell találni (sicc lustaság!).
Vigyetek bele egy kis kreativitás, és még élvezni is fogjátok az új ízeket. Kb úgy, mikor egy dohányos leszokik a cigarettáról, és elkezd örvendezni, hogy érzi az ízeket, érzi az illatokat. (én nem dohányoztam, de különféle gyulladások miatt, nekem is gondok jelentett az ízlelés).
Vannak pl. tészták (barnarízslisztől, durumból). Rátétnek zöldség, vagy aki nem vegetáriánus annak pulyka vagy csirke husi valamilyen "hígabb" formában.
Vagy itt van a tavasz - tönkölybúzából tojásosnokedli - salátával (természetesen ecet nélkül - de lehet citrommal.
Én már bevezettem a joghurtot és juhtúrót. Nagyon finom sztrapacskát lehet csinálni. (természetesen szalonna nélkül). Én ahelyett sok hagymát szoktam beletenni.
Van aki azt mondja, hogy nem lehet joghurtot, juhtúrót enni. Én sem ettem a kezdeti időben. De mivel már 1 éve megváltoztattam az étrendem, azért volt időm kitesztelni a dolgokat. És istenigazából én már nem diétának nevezem ezt az egészet, hiszen ez az étkezés életformává vált. (lehet, hogy ezért kapok :-) de nekem innen nehéz elképzelni, hogy miért nem lehet ezt a fajta étkezést betartani)
A gond az, hogy kiskorunktól hozzá vagyunk szoktatva ízekhez, ételekhez, és nem vagyunk hajlandóak azokról lemondani. Pedig megérné, ígyis, úgyis :-))

Üdv

CsDA

Előzmény: Thulya (4428)