Thulya Creative Commons License 2003.05.19 0 0 4428
Lepedékre javallat:
A fogkefe nem igazán szedi le rendesen, de kapható egy nyelvtisztító lapocska, az bevált (egyszerű, hajlított, parabola alakú, rozsdamentes acél fémlap, 1 mm vastag, kb 5-7 mm széles). Ára: kb 350-400 Ft lehet attól függ, hol veszed (Az Édenben 373 Ft, de lehet hogy máshol pl. patika olcsóbb). Akinek ez nem felel meg az egy egyszerű kanállal is megoldhatja a dolgot, az a legolcsóbb, az már az esetek többségében van.
Szóba jöhet még az olajrágás, amikor is reggel hidegen sajtolt olajjal kitöltöd a szádat és azt rágod és öblögetsz vagy 10 percig. Lenyelni nem ajánlott, csak kiköpni.
Még egy: a lepedéktől nem kell megijedni, a méregtelenítést jelzi. És ez még pl. sok-sok év vegetáriánus illetve vegán lét után is előjön, pláne ha az ember besegít egy kis kúrával. Nem szabad elfelejteni, hogy ha valaki (válassza mindenki a megfelelőt) huszon-harmincon-negyven-stb éven át keresztül mérgezte valaki magát, az nem fog az egyik pillanatról a másikra meggyógyulni. Bármilyen csoda is az emberi szervezet maga, elkell annak is egy pár év.
Előzmény: Törölt nick (4424)