CsDA Creative Commons License 2003.05.14 0 0 4412
Szia gsxfx,

A kását ne holmi rakás magnak képzeld el. Talán ezért is nincs hozzá étvágyad. Csinálhatsz belőle pl. rakott karfiolt - barna rizzsel és kölessel, csinálhatsz vadast - sok zöldséggel, savanyításnak joghurttal - köretként hajdinával és társait, mindössze a fantáziádon múlik. Egyébként ugyanúgy kell elkészíteni a magokat, mint a rizst.
Nagyon finom a hagymás köles-hajdina-barnarízs keverék (ca 5-6 vöröshagymás megpárolsz, ízesített főtt magokkal összekevered, a tetejére lehet halat tenni (vagy a nélkül) sütőben megsütni - esetleg tojással kiegészíteni. A halas változathoz köret: joghurtba tört fokhagyma, pár csepp citrom és némi fűszer. Ugye jól hangzik? :-) A diéta első pár hetében a joghurt nem ajánlott, de célszerű minél hamarabb bevezetni. Ha szereted a főzelékeket, akkor habarásnak tönkölybúzát és joghurtot használj.
Egy idő után már annyira megszokod a savanykás ízeket, hogy csak úgy jönnek az ötletek. Ja és süteményt is készíthetsz: egy jó nagy adag gyümölcs (pl. megy) ca 30 dkg tönkölyliszt+ némi kukoricalisz és dara, 2-3 db tojás, joghurt, sütőpor (a lényeg, hogy kevert-tészta sűrűségű legyen). Én fagyasztott meggyet használok (házi), ami lecsöpög lé, azt is belekeverem a tésztába. Szóval összekeverni a tésztát, beletenni a megyyet és belökni a sütőbe. Nagyon finom. Egyéb finomságokról már korábban írtam.
Szóval nem kell lemondani mindenről :-)))
Ugye orvos, vagy természetgyógyász állította össze az étrendet egy alapos kivizsgálás után?! Rendszertelen, valahonnan - fő motívumokat - átvett étrendet nem szabad használni!!!!
További - leleményes - diétát kívánok

Üdv

CsDA

Előzmény: gsxfx (4408)