rally forever Creative Commons License 2003.05.09 0 0 2627
Hali.

Ha nem vette észre a sofőr,hogy piros a lámpa,akkor meg a követési távolságot sértette meg.

Az én meglátásom szerint is ez a variáció a legkézenfekvőbb,hogy már az 1. is pirosba ment át,és a kolléga meg nem akarta megvárni a vonatot. De ha már ennyire siet,legalább egy picit fordította volna el a fejét.

De NEM DÖNTHET MINDENKI JÓL! (Pláne nem 1 pillanat alatt!!)

Részvétem az összes hozzátartozójuknak! (Még a soför családjának is)

ON: (félig)
MINDENKINEK:

Ma 48-assal szerettem volna (amit végülis el is értem) utazni. Csepelen az Áruháznál már messziről láttam,hogy jön a busz (Aki mellesleg BPI-807 volt zöld kapaszkodós 280-as). Drága egyetlen Nagymamámmal elkezdtünk szaladni,Ő egy kicsit lemarad (nem sokat). Engem észrevett Bunkó Vezérpajtás és nyitva hagyta a hátsó ajtót. Én egy lábbal felléptem,és vártam,hogy a Nagyi is odaérjen. Erre szimpatikus kolléga, seszó-sebeszéd rámcsukja az ajtót, hangos (az egész busz előtt megalázva)" Nem vagy Te birkózó,ne tarsd az ajtót" kiálltással kísérve. Namármost én (mint rutinos "buszelérőmester" :o) a kezemben lévő szatyrot úgy ügyeskedtem,hogy fennmaradjon a buszon. Tehát az ajtót muszáj volt kinyitnia. Ezt kihasználva vígan felszálltunk. Tehát kb. 5 mp-vel kellett volna tovább várnia,és akkor még egy kimondottan rendes embernek tartottam volna. Így viszot........
És a többi megállóban sokkal messzebbről futó utasokat (fiatal lányok) is megvárt,odacsukás nélkül.

Szerintetek,ha én azt mondom erre az emberre,hogy ez egy undorító, utolsó, bunkó......stb. ember,akkor nekem van-e igazam,vagy a sofőr intézkedett-e jól.

Ti kivülállók :o) hogy látjátok?

Egyébként a rosszul záródó ajtó (ami emmiatt csupa sár volt)rendesen összedzsuvázta a ruháimat. Úgyhogy ezért külön Bunkónak tartom.
DJ SZEGECS nél különdíjat érdemelne a "Hét búnkója" rovatnóban (bocs. ha nem így hívják)

Hát így röviden ennyi.

Rally a vérigsértett,és megalázott :o)

Előzmény: Norboy (2623)