Telecom_monista Creative Commons License 1999.04.19 0 0 140
Rahell, kicsit bővebben.

Elkerülte a figyelmedet két alábbi javaslatom?

1."Minden elismerésem azért az erkölcsi magaslatért, ahová feltornáztátok magatokat. Meggyőztetek, hogy őszintén is gondoljátok. Javaslom ezért, hogy a sötét Derekegyházának mutassatok példát. Fogadjatok mindannyian örökbe egy-egy ápoltat Derekegyházáról. A saját lakásotokba. Mennyi de mennyi szeretetet adhattok így nekik! Amit a sötét falu megtagad tőlük! Ti bezzeg nem!!
......Ha mindannyian megvagytok az örökbefogadással, akkor természetesen én is elmegyek egyért. Aki komoly ember közületek, az ilyen formában is vállalja a véleményét. Biztos vagyok benne, hogy Ti mindannyian komoly emberek vagytok."

Mi ebben olyan szörnyű? Mert hogy magamat is belevettem ám! Te becsületes válasz helyett ilyeneket írsz rólam: "te egy demagóg hülye vagy!" Nem gondolod, hogy Ti igazságosztók túl sok embert lehülyéztetek már? Nézz a topic címére. Mindenki aki mást gondol, mint Te, az automatikusan hülye??

2. Amelyik hősnek meghaladta az erejét a fenti gyakorlat, annak ott volt (van!) könnyített változat:

"Mostanában szezonja van a népi kezdeményezéseknek. Mi lenne, ha akciót indítanátok, hogy mondjuk az Erzsébet téri (Bp.) tervezett mélygarázs fölé egy gyönyörű házat építsenek. Tele összkomfortos lakásokkal. Ott sok száz ápolt elférne, szabadon járnának-kelnének a környéken, Váci utca, Duna part, szállodasor, stb. Lehetne gyakorolni a szeretetetadást, megmutatni a derekegyházi sötéteknek, hogy kell az ilyesmit európai módon intézni. Természetesen az ország más városaiban élő erkölcsbajnokok helyben vívhatják meg harcukat."

Ide sem jelentkeztetek Ti hősök....

Úgyhogy ha nem akarod, hogy félreértselek, válaszolj légy szíves:

1. pontra: örökbe fogadsz egyet vagy sem?
2. pontra: indítod e az akciót?

Konkrét kérdésekre csak igen vagy nem választ fogadok el, az üres sóder nem érdekel.

Merthogy erről van szó. Nem szájalni, tenni kell(ene). Rajtad kívül is sokan okoskodtak már a témában, de tenni senkinek sem akaródzik. Neked sem. Kényelmesebb egy klaviatúra mellett felháborodást mímelni, megpróbálni rákenni a felelősséget párszáz falusira. Te is azt mondod, amit dexter: maradjanak csak az ápoltak Derekegyházán!

Akkor melyikőnk is a (idézet Tőled!!): " demagóg hülye " ?

(Ha véletlenül mindkét kérdésre "nem" lenne a válaszod, akkor sincs semmi baj. Csak ugyanúgy érzel és gondolkodsz, mint a derekegyháziak. És ez sem baj. Az a baj, hogy igazi megoldásnak még a körvonalai sem látszanak. Sajnos.

De ez már egy másik topic témája.

Fel a fejjel:

Telecom_monista