Muster Mark Creative Commons License 2003.04.23 0 0 4391
Jó. De azt viszont nem szeretném, hogy valamilyen gerincsérvet vagy ficamot kapj, mert egy dilettáns azt mondta, hogy lógjál minél többet ( ;-)))) )

Egyébként menj ki az állatkertbe, és nézd meg, hogy mennyit lógnak a majmok. Hát nem sokat. Inkább másznak. Lógni a lajhár lóg, szinte egész életében, de azzal pedig nem állunk rokonságban.

Stonert pedig kérdezd meg, hogy mennyi lesz a belépődíj az előadásán és ebből mennyiben részesül. Én egy másik topicban már megkérdeztem, de még nem válaszolt.

Én azt gondolom, hogy tisztességes munkából kell megélni, mert úgy korrekt. Megértem és szomorúnak találom, hogy erre egy énektanárnak kevés a lehetősége. Azonban ennek ellenére sem tudom elfogadni, ha valaki emiatt - mint Stoner - pályát váltva, az áltudományok népszerűsítésében próbálja megtalálni élete számítását. Márpedig Stoner több hozzászólásában utalt rá, hogy valamilyen előadásokat fog tartani valahol, és innentől anyagilag is érdekelt benne, hogy tanait, melyek nem egyebek egy dilettáns hozzánemértő találgatásainál, minél többen elhigyjék. Ezt pedig minek nevezzem?

Előzmény: CsDA (4390)