kisvacak Creative Commons License 1999.04.19 0 0 133
Kedves Telecom_monista!
Azon az erkölcsi magaslaton, ahová sikerült feltornáznom magam megengedhetetlen lenne légből kapottan írkodni. Most én kérdezem: Neked is van értelmi fogyatékos hozzátartozód (gyermeked, testvéred, unokatestvéred)?
Ha Téged ez megnyugtat, közlöm, hogy az én környezetemben élnek ilyen áldatlan sorsú emberek.
Az őszinteségről: persze feltételezhető bárkiről az őszintétlen megnyilvánulás, hozzászólás - DE MIÉRT IS??? - azonban mindenképpen megnyugtat a tudat, hogy Téged meggyőztünk gondolataink, véleményünk őszintesége felől.
Még valamit azért kérdeznék! Mondjuk velem azonos véleményen lévő TA társaimnak, vagy nekem nincs értelmi fogyatékos hozzátartozónk. Hát Ember! Értelmetlen, buta, rossz nézetet képviselünk mi? Elítélendő, hogy elítélünk? Persze én elítélem „Derekegyházát", a velem ellentétes véleményen lévők pedig elítélnek engem. Talán így van ez rendjén.
Függetlenül attól, hogy hányan is nevelünk ilyen beteg embert, vagy élünk ilyen beteg emberrel, vagy - főleg a Te ösztönzésedre, és a Neked való bizonyítást kitűzve célul - fogadunk örökbe ilyen beteg embert, Téged ne ez inspiráljon.
egy bátor igazságosztó
Előzmény: Telecom_monista (111)