rally forever Creative Commons License 2003.04.16 0 0 1767
Üdv!

Chris kösz a felvilágosítást,de mégis inkább úgy a 49-es volt az!

Buszgyorsasági versenyhez hozzászólva:

igaz nem 200-as,hanem 412-esről van szó. Még kb. egy évvel ezelőtt az 59-esen (mikor még újak,de nem bejáratósak voltak a 412-esek) Csepelen a Corvin úton (ami egy igen hosszú egyenes,enyhe ballal,erősebb jobbal tarkítva)(Ja és hozzátéve,hogy az utcában van 3 megálló,és sehol nem volt -HÁLISTENNEK- senki) buszunk igencsak elkezdett rázni,és az utasok is elég erősen fogták a kapaszkodót. Én egy olyan 100 Km/h körüli tempót ítéltem meg -merthogy sajnos hátul ültem,és nem mertem felállni-. Ráadásul az utca végén zöld volt a lámpa,ami egy bal derékszögű kereszteződésé volt. Mikor ide berakta a 412-est sofőr utána már nem ment olyan gyorsan,de ott a kanyarban szabályos halálfélelmem volt. De jó volt!!! A 412-esbe is lett volna még szerintem,de az már a kanyar miatt nem fért bele (SAJNOS)

Egy 260-as gyorsulásom is itt volt az erősebb jobbosban. Ez nem volt olyan gyors (Kb. 80km/h),de itt defektet kaptunk BAL ELSŐRE!!! (ugye világos mindenkinek hogy jobbosban melyik kerékre dől a busz?). Volt egy kis nyakrángatás,K***a anyázás,kormánytekergetés,buszösszeszedés (ezutóbbiak a sofőr részéről)de böcsületére legyen mondva,szépen megoldotta problémát. És még mentünk 2 megállót!

Meg a 19-es 260-asai szokták huzatni olyan 90-100zal (ha szabad hinni a kilométerórának) a Délpesti garázs előtti szakaszon (Jahn Ferenc Kórház utcájából kifordulva a Garázs felé) De ez nem olyan érdekes,mert itt lehet is nyomni,nincs az út mellett semmi,és nem érződik úgy a sebesség,csak az autósok nem igazán boldogulnak az előzéssel :o)

Hát így röviden ennyi.

Ez mind megtörtént VALÓS eset!!!