laikuS Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4378
Sziasztok!

CsDA! Köszönöm az infókat. Palacsintatésztát tudok csinálni szerencsére szakácskönyv nélkül is :-), csak kíváncsi voltam a tojás mennyiségére. Az én tésztám tartalmaz még egy pici sót, nagyon pici cukrot (hogy ne ragadjon le) és egy pici szódabikarbónát is. Anyukám szódabikarbóna helyett szódavizet használ. Én (csak) tejjel keverem ki az alapanyagot és teszek bele 2 db tojást is.

hvdm! Itthon én kukoricalisztet, rizslisztet, szójalisztet használok. Habaráshoz burgonyakeményítő a menő. Tapasztalat: a kukoricaliszttel vigyázni kell, mert elég nehéz liszt, gyorsan leülepszik az edény aljára, könnyen odaéghet tőle a kaja. Én is a kukoricaliszt-rizsliszt keverékét tartom ideálisnak. Eddig tönkölyt nem használtam, de a hétvégén bevásároltam belőle is.

Én szerencsére nem ismerem a candidát közelről. Leírnátok nekem röviden a tüneteit? Vannak sejtéseim a "megkapásával" kapcsolatban, de légyszíves erről is írjatok egy keveset. Mire kell vigyázni (étkezésen kívül), hogy ne is szerezzem meg?

u0YIJZkv! Sajnos a candida jelentősen befolyásolja a meddőséget. Az ismeretlen meddőségben szenvedők nagy részénél candida a felelős. Gondolom 10 év alatt többször megtetted már, de a félelmeddel minél korábban fordulj szakorvoshoz.

Üdv:laikuS

Előzmény: CsDA (4369)