Telecom_monista Creative Commons License 1999.04.16 0 0 120
Manh!

Bocs a nickelírásért. Szerencsére azért tudtad, hogy neked szólt....Egyébként nem dolgozom bcsinak. :-)

Hanem egyre nagyobb bennem a bizonytalanság.

Ez a rács dolog csak nem hagy nyugodni. Az igazgató nem falubeli. Reggel megjön a kocsijával, körbekémlel, és ha tiszta a levegő, berohan a ráccsal védett irodai szárnyba osztani az ápoltaknak a szeretetet, nektek pedig az igazságot. Délután pedig usgyi a kocsihoz, és tűzés el a faluból. Így valahogy?

Aztán meg nincs egyetlen árva megyei képviselőtök sem.

Vagyis: egyetlen döntéshozó sem lakik veletek a faluban....(A topic bátor igazságosztói közül szintén senki, de róluk majd külön.)

Ezt nevezik úgy, hogy más kezével simogatni a csalánt....

Az orvosos rész is egyre zavarosabb. Ha a helyi doktor nem tud megfelelő óraszámban rendelni akkor a máshonnan járó látja el az ápoltak 24 órás felügyeletét? Hogyan, ha nem lakik a faluban? Ütemezhető, hogy mikor lesz szükségük orvosi ellátásra? És ha kiköltöznek, melyik orvos lesz a felelős, ha baj találna lenni? (És az ápoltak érdeke hol marad?) Lehet, hogy ez csak felesleges aggályoskodás....

Tsy, Dr Égely Palánk, dexter!

Hamukáztok. Egy konkrét falu konkrét lakóit oktattátok ki saját vélt erkölcsi magaslataitokról, ami rendben is lehetne, ha nem rezeltetek volna be mindjárt az első próbatétel rémére. A szöveg, hogy Ti nem is, és csak úgy általánosságban, meg hogy elvi szempontból...bizony ez egyértelmű.

Ám kedvetekért, hogy önbecsüléseteket újra felépíthessétek, elővezetem a próba rátok érvényes light verzióját.

Mostanában szezonja van a népi kezdeményezéseknek. Mi lenne, ha akciót indítanátok, hogy mondjuk az Erzsébet téri (Bp.) tervezett mélygarázs fölé egy gyönyörű házat építsenek. Tele összkomfortos lakásokkal. Ott sok száz ápolt elférne, szabadon járnának-kelnének a környéken, Váci utca, Duna part, szállodasor, stb. Lehetne gyakorolni a szeretetetadást, megmutatni a derekegyházi sötéteknek, hogy kell az ilyesmit európai módon intézni. Természetesen az ország más városaiban élő erkölcsbajnokok helyben vívhatják meg harcukat.

A média támogatása biztosan meglesz. Ahogy eddig a témához hozzáálltak, nem térhetnek ki előletek.

Hajrá. Őszintén drukkolok nektek. Az otthon(ok) megnyitására hívjatok meg. Igérem, elmegyek.

Telecom_monista