Hofi 47 Creative Commons License 2003.03.18 0 0 4268
"Törpemalacka
Az Egészségfarm nekem is a könyökömön jön ki, mindazonáltal azt gondolom, Józsi alapjában véve jó szándékú és talán nem is az ügynökük. Inkább úgy tűnik, hogy ő csak egy a sok bepalizott szerencsétlen közül, aki vakon hisz...

sway
"...a leglényegesebb talán, hogy semmi érdemleges nem várható tőled, csak az, hogy Egészségfarm, Egészségfarm, Egészségfarm!!!..., azért köszi, nekem tőled ennyi pont elég." Ezzel en teljes mertekben egyetertek. Viszont Jozsi: nekem nem az jott le a beirasodbol, hogy hu de jol erzed magad a borodben, inkabb az, hogy nem. Ujabban fronterzekenysegre kenik a hianyos taplalkozasbol eredo kellemetlen tuneteket? Ne kapd fel a vizet, lehet, felreertettem valamit.

Anci 72
Kedves Hofi!

Azt írod, hogy egyedül nem lehet legyúzni ezt a candidát. Pillants esetleg be az egsészség-receptekbe, ahol Stoner saját magát gyógyította meg. Olvastam Tóth Líviától könyvet, aki már jóga oktató és szintén magát gyógyította meg. Neki már elég súlyos tünetei, azaz betegségei is voltak...Bessenyei Odette...és még sorolhatnám. Engem nem zavar az, hogy Téged ott sikeresen jó útra vittek, csak azt hiszem sokfelöl meg lehet közelíteni az egészséget."


hvdm
Kedves Hofi47!

Azért kicsit másra számítottam, túlon túl diplomatikus a leveled, és ráadásul még csak egy megszólításra se tellt tőled, (gondolom ezzel is fitogtatva a nagyságodat... :). Egyre jobban beigazolódik számomra hogy csak a "dogmákat" fujod, és ha konkrét dolgot kérdeznek tőled, egyetlen megoldás számodra a hárítás, de a leglényegesebb talán, hogy semmi érdemleges nem várható tőled, csak az, hogy Egészségfarm, Egészségfarm, Egészségfarm!!!..., azért köszi, nekem tőled ennyi pont elég."

Sziasztok!

Attól tartok a legutolsó megszólalásomra írt fenti válaszok azt mutatják, hogy hosszabb idő után sem akarjátok, vagy talán nem tudjátok megérteni a lényegét annak, amit írok. Ilyen körülmények között hiába akarok segíteni akár magamtól, akár kérésre nektek.

A jövőben nem fogok törekedni arra, hogy bármivel is meggyőzzelek, segítselek bennetek, mert ez már nem az első eset, hogy kommunikációnk nem csak hogy eredménytelen, hanem értelmetlen is. Jól megvagytok Ti nélkülem is...

Üdv.: Józsi