dexter Creative Commons License 1999.04.14 0 0 101
Kedves bcsi,

Nem haragszom. Azt hogy "szónoki" irományom (sajnos sokáig nem voltam internet közelben, de azt hiszem a bcsi "összes" ebben a topicban a pcsikvari-val folytatott épületes diskurzust nem is számítva lazán űbereli a hozzászólásaimat, terjedelmüket tekintve) ér-e valamit valószínüleg nem Te döntöd el, és nem is csak neked szántam. Szerintem amit írsz, az is csak egy vélemény (vaskos), de nem tény, függetlenül a fogalmazásodtól. Javaslom a szerintem, úgy gondolom, számomra úgy tűnik jellegű kifejezések használatát.
Hogy van-e köze a lényeghez? Talán több mint az értelmi fogyatékosságnak a betegséghez. De inkább ezt is döntse el mindenki saját magának, jó? Tényleg, mi a lényeg?
Hogy mit értettem meg a leírtakból az egy dolog, hogy mire reagálok az egy másik. Elég unalmas lenne, ha mindenki leeírná az általa megértett dolgokat a hozzászólásokban. Ezenkívül az én válaszom konkrétumokat tartalmaz, a tied pedig nem.
Azért annak örülök, hogy annak ellenére, hogy itt pengét váltunk, engem nem elmebetegeztél le (bcsi, 1999.04.13 02:52), ragaszkodjunk is ehhez, jó? A többit a Tasztalosok érdekében emilben.

Dexter

Előzmény: bcsi (100)