antropomokus Creative Commons License 2003.03.14 0 0 182
Állj. Hogy lehet nem előirt módon fejleszteni??
Eszembe nem jutott... remélem nem rontom el akaratlanul...

Franciahont hallottam... túl tág a kör :( Kimennék, de nem érdemes: szellemi törvény, aki saját honában nem találja meg az utat, az sehol sem. A francia népnek más a feladata.
Nem tudod milyen utat hoz most? Asszem úgy volt, hogy az angolok fejlesztik a tudati lelket leginkább, az olaszok az érzőlelket, a franciák meg a kedélylelket. Valszeg a kedélylélekkel lehet kapcsolatban (?)

Nem látják a dornachiak, mert nem is KERESIK! Ez a vicc az egészben... Materiál egy kör lehet ott kint: Steiner volt, hozta az antropozófiát, meghalt, eltemettük, in nomine Patris et Fili et Spiritus Sancti. Amen. Szerintem sokan el sem jutnak a reinkarnáció gondolatáig. Meghalt, nincs.

--------
Tudom. Egy vélemény az előadás előttről -másodkézből ugyan- : mit tud mondani ez a fiatal fiú nekünk, akik "Rudolf Steiner emlőin nőttünk fel?". A nő előadás utáni véleményét sajna nem hallottam, pedig érdekelne. Nagyon durva... nem vagyok nyitott, mert nálam fiatalabb valaki??? Remélem mi nem leszünk ilyenek 70 éves korunkra... Jó lenne, ha lazulna a Társaság, nagyon szurkolok!!

Lievegoed neve piszkosul ismerős, de még nem botlottam bele. Ha majd elémkerül tőle valami, nem térek ki előle...

mokus

Előzmény: Törölt nick (181)