manh Creative Commons License 1999.04.13 0 0 76
KÖSZ bcsi a dháziak nevében! Az utóbbi időben igazán semmiféle empátiát nem tapasztaltunk olyanok részéről, akik amédiákból értesültek az eseményekről, de mint kiderült, te is kicsit közelebbről ismered a problémánkat.
Most vettem észre a ezt topicot és nagyon elkeseredetten olvastam. Egyébként volt már ősszel egy Derekegyháza nevű topic, Cute indította, hasonló stílusban.

HATALMAS ÚR A MÉDIA !!!! Ha egy falu negatívumait akarja bemutatni, hát megmutatja!! Csakis a nagyon negatív, szélsőséges véleményeket mutatta be. Az RTL Klub ennek művésze, a csámcsogásnak.

Azért mégse lehet az egész falu gonosz? a 90 %-os "nem" szavazatok nem a már kitelepített 7+3 embernek szóltak, hanem az ezután kitelepítendő 70-nek!!! Egy őszi falugyűlésen a megyei önkormányzattól azt igérték, ellenállás esetén megfontolják a további kitelepítéseket.
A 10 embernek egyébként valóban luxuskörülményeket biztosítottak. Reméljük tudják élvezni és értékelni!

A vasárnapi népszavazásra az ÉFOÉSZ megyei elnöke kicipelt pár szépen felöltöztetett gondozottat, s ott virágot osztogattak,- Anyukám is örömmel hozta: a lányoktól kaptam". SZVSZ erkölcstelen dolog így befolyásolni a szavazókat. Minden esetre süteménnyel felpakolva mentem szavazni, hogy tudjam a kedvességüket viszonozni- de a szavazatomban nem hagyom magam befolyásolni. Addigra a szavazóbizottság elküldte őket. Azt mesélik, voltak primitív lelkek, akik kikiabáltak autójukból:"bolondok menjetek haza" de aki ilyen megaláztatásnak kitette őket, az is hibás.

Az Ápoló otthon most ünnepli fennállásának 50. évfordulóját, s eddig teljes békében éltek egymás mellett a lakók és a falu népe.Régen szociális otthon volt, tizenéve lett ilyen intézmény.
bcsi! az irodákat leválasztó folyosóra az általad leírt rács 1 éve került. Miért? Ha nem veszélyesek?

Ne gondoljátok, hogy a gondozottak ellen vagyunk, de ismerve őket tudjuk, hogy nem képesek önálló életre, a kastélyban és a több hektáros parkban - főleg ha azt a sokmillió ft-ot ottani fejlesztésekre költenék, jobb helyük lenne. Persze a pályázati pénz nem erre szól.
üdv. manh