Berthos Creative Commons License 2003.03.06 0 0 4241
Szia Zsu!

Megvolt a MORA terápia. Én a következőket tudtam meg, illetve vizsgáltak rajtam:

-Mindkét talpamat fel kellet csattintanom egy-egy rézlapra, illetve a kezeimbe is kaptam egy-egy fémrudat, amelyek a géphez voltak csatlakoztatva.

-Elsőként a bioritmust jelezte ki a gép, mely szerint nagyon jó "stádiumban" voltam.

-Utána csintált kb. 1-2 perc alatt egy olyan állapotfelmérést hogy a test bal alsó-felső, jobb alsó-felső és a fej része milyen állapotban van. Ha ezeknél kb. azonos a mutatott érték akkor nincs gond. Nekem a "fej" résznél jelzett eltérést.

-Ezután szervenként megy az állapotfelmérés. (A körmök körüli akupuntúrás pontok felhasználásával)

-A gépbe be van állítva különböző szerveink normális állapotához kapcsolódó rezgése. Ez az érték 45-55 közötti. Ha valamelyik szerv ettől eltérő értéket mutat, akkor az kibillent az egyensúlyából. Rögtön kezelhető ez, ellentétes előjelű hullámok kibocsátásával.

- Nálam az idegrendszernél, illetve a bőrfelületen jelzett ki problémát (ahol a kiütéseim vannak).

-Mondtam, hogy menjünk bele egy kicsit ebbe az idegrendszer témába, de a gépbe olyan betegségek voltak betáplálva, ami elég gáz lett volna ha kiderül, hogy van nekem. (Agydaganat, SM, agylágyulás stb.) Ezek negatívak lettek.

-Ezután gombavizsgálat. Candida parapsiloris (bélben) és Trichoplyton artaneum (valószínűleg ez okozza a korpásodást a fejemen), de mindkettő kis mértékben.

-Én egyébként végigcsináltam egy majd fél éves Candida diétát, úgy látszik hatásos volt, gomba normalizálás szempontjából.

-Ezután jöttek az allargiatesztek. Fehérliszt, tojásfehérje, tojássárgája, búza allergia.

Ekkor lejárt az 1 óra és abbahagytuk a vizsgálatot.

Mondta a dokinő, hogy ezt az idegrendszeri témát megpróbálhatjuk kezelni 5 alkalommal (7000/db) és ha nem javul akkor valószínűleg szervi probléma van.

Nekem csak az a problémám , hogy a tünetet szünteti meg a kezelés azzal, hogy helyreállítja az egyensúlyt az adott szervben, viszont nem tudom meg, hogy mitől alakult ki a probléma. Így elképzelhető, hogy 1 év múlva újra előjönne.

Konklúzió: Mivel elég stresszes a munkahelyem több időt fogok szánni a meditációra és meglátom egy hónap múlva hogy alakulnak a dolgok, mivel a bőkiütésem ami a legbosszantóbb tünetem nem allergiás reakció.
Nálam egyébként a talált allergiás reakciók egyenes arányban vannak a táplálkozási szokásaimmal, leszámítva a fehérlisztet mert arra odafigyelek.

Tehát a lényeg szerintem: Változatosan kell táplálkozni és nem ráállni néhány ételre, mert egy idő után besokall vele a szervezet. A másik, hogy az ember szakítson időt magára és a pihenésre.

Mindenkinek szép napot kívánok!

Előzmény: luczazs (4228)