Tsy Creative Commons License 1999.04.13 0 0 25
Tsysztelt bcsi!

Nem tudom, milyen kapcsolatban áll a faluval, az intézménnyel, stb., de ápolók felügyelete alatt, állandó ellenőrzés alatt, nem hiszem, hogy bármilyen megrázkódtatás érné ezeket az embereket.
"Inkább a biztonságos intézetben legyenek a betegek, és a velük való törődést kell magasabb szintre emelni, mert akkor nagyobb a valószínűsége a gyógyulásnak. Mert ha valóban szeretjük ezeket a kis szeretetre méltó, sors által kegyetlenül meggyötört emberkéket, akkor nem külsőségekkel, hanem a szivünkel, szaktudással, gyógyszerekkel és szeretettel segítünk nekik."
Ez olyan, mint ha azt mondanánk, nincs értelme az SOS falvaknak, inkább maradjanak a gyerekek sokszázfős otthonokban, de járjanak adidas cipőben naponta magnumot venni. Mindenki gondolhatja, hogy a szeretetet és a szaktudást azok, akik ilyen emberekkel dolgoznak, soha nem pénzért adták, és több pénzért nem fognak több szeretetet sem adni.
Azt pedig senki sem gondolhatja komolyan, hogy a faluban akár egyetlen nemmel szavazónak is a gondozottak érdekei járhattak a fejében. Nem ez nem magyarázható. Ez csak az önző, rövidlátó, tudatlan, és a szolidaritásnak, humánumnak, bármiféle értelemnek nyomát is nélkülöző bunkóságnak tudható be. természetesen ez alól kivétel az említett két volt ápoló, de bármennyire jóindulatúak, sajnos ők sem svéd rendszerben tanulták annak idején az elesettek kezelését.

Előzmény: bcsi (21)