AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.02.21 0 0 151
Kösz a gyors választ, majd megpróbálom megkérdezni az ovulációt, bár mivel mindig rendszertelen a mensese, nem hiszem, hogy értékelhető választ fogok kapni.

Nem kell hogy beleéljed magad akármibe is, sajnos én is átestem ezen a cirkuszon, és akkor lettem terhes, mikor már a férjemmel azon kezdtünk beszélgetni, hogy örökbefogadunk egy kisbabát, tehát, mikor már feladtuk. Talán azért, mert akkor már nem volt bennem ilyen pszichés nyomás (is.) Inkább arra gondolj(atok), hogy meddő nő nincs, csak az a nő tekinhető meddőnek, akinek vagy mind a két petefészke, vagy a méhe hiányzik, vagy minden. Szvsz. lehet, hogy máskor jön a gyerekáldás mint számitotok rá, de semmi esetre sem érdemes ebből napi problémát csinálni. (MOndhatom úgy is, hogy ne gondoljatok a fehér krokodílusra, de ezt persze nehéz betartani...)

Szvsz. éljetek, legyetek boldogok, törődjetek egymással aztán majd csak jön a gyerek is.

Tudom, hogy ebben ahelyzetben minden olyasfajta tanács, mint az enyém, hogy majd csak "bejön" a gyerek hihetetlen, de ha te is vagy 30 évvel idősebb leszel, le merem fogadni, hogy ilyen tanácsokat fogsz majd adni a saját lányodnak.

Előzmény: paracsimpo (150)