epresjoghurt Creative Commons License 2003.02.21 0 0 142
Kedves Alice!

Megpróbálok néhány választ adni, hangsúlyozom,hogy ez csak saját tapasztalat és még nem sok.

Engem tavaly novemberben műtöttek, hormonnal sem volt peteérésem, a megvastagodott fal miatt nem tudott a tüsző megrepedni. Nem tudom, hogy gyógyszeresen helyre tudják-e hozni a petefészket. Kétlem. Egyébként én is kés ellenes vagyok, de nem láttam alternatívát. Azóta már a harmadik, úgy tűnik normális ciklusom van. Remélem hamarosan a baba is sikerül.

Valóban úgy tűnik, hogy kb. 70%-nál újból megvastagszik a fal, nekem azt mondta a dokim, hogy addig "kell" :o) teherbe esnem, amíg ez be nem következik.

Egyébként én sem vagyok "tipikus" PCO-s, vékony vagyok és vannak ugyan pattanásaim, de nem feltűnő és a szőrzetem is "normális".

Sófürdő: Nem tudom hol lehet ilyet igénybe venni. Régebben a nőgyógyászom beutaló helyett (se pénzem, se időm nem lett volna elmenni) az alábbi "gyógyfürdőt" ajánlotta. Naponta a hasig érő forró meleg vizes fürdőbe öntsek bele 1 kg sót, és abban ücsörögjek kb. fél órát. Ezt javallotta 1 hónapon keresztül. Akkor nőgyógyászati eredetű bizonyos fájdalmakra ajánlotta, arra hatott. :o)

Előzmény: AliceCsodaországban (138)