exlexman Creative Commons License 2003.02.01 0 0 539
Sok dolgot lehet mondani az ÁRPA-ról de azt, hogy ne tudná, mit miért csinál aligha!Bűnbak? Elég bizonytalan lábakon álló gondolat, mert ugye...

A meleg dolgokra meg annyit, hogy amig mi magyarok ezerrel durjuk lefelé a melegeket, addig a világ fejlettebb országaiban, a tolerancia az erősebb, és hagyják élni a "kisebbséget" is, aki lehet akár meleg is. Mit csinálnál, ha magyarországon meglátnál egy szivárványos autót, vagy házat, a melegek nemzetközi jelképét? Az usában, canadában, angliában, no-ban, nyugat európában teljesen normális dolog! Nehogy már azért kelljen valakinek kirepülnie, mert a show kedvéért bele tettek egy két más identitású embert? Megjegyzem, nem lett ettől "meleg" a műsor!

De ha ez igaz, akkor magyarországon valóban van üldöztetés, megkülömböztetés, akár ilyen származású, akár meleg! Akkor viszont a sok menekült státusszal külföldön lévő honfitársunknak adjuk meg a jogot, irjuk ki az országra, nyiltan felvállalva utáljuk a kisebbséget, etnikai, és nemi alapon is! Legalább akkor ott ahol vannak, talán elfogadják a másságukat! Ha már ennek az országnak nincsen szüksége ilyen emberekre!

Ha meg igy van, merjük fölvállalni, nem tudunk mit tenni a "mássággal" és bár a gyilkosokat, meg a gátlástalan pénzforgatókat nem pellengérezzük ki, helyette itt a társadalmi bűntudat megtestesitése! ÁRPA? MELEGEK? A fenéket? Szemérmetlenül, a törvények kijátszásával folyó pénz gyüjtési akció, magyarországon, MULTI módra!
..és dalolva állami háttér és engedély birtokában!