exlexman Creative Commons License 2003.01.28 0 0 528
Két hozzászólás az ÁRPA féle "napi topicból":

FD irta: az igazi kérdés:)) Ki szerződött az axereloval? TE, a VV stáb, vagy a "nagy" RTL? Mennyiben érzed magad hibásnak abban, hogy nincs megfelelő ingyenes streaming a VV2-ről? Stef

ÁRPA Attila válaszolta: Nem én, nem a VV csapat, hanem marketingesek. Az ingyenes steam hiánya az axelero felelősége, ismét a szokásos téma: bár nagyon kifizetődő, de erkölcsileg megkérdőjelezhető. Ők is megértették a reality lényegét ;)))

Tripletheader:T. Árpa Úr! Nem érzi végtelenül nagy pofátlanságnak, hogy a Való Világ villáját mindenfajta építési engedély nélkül húzták fel, és még csak meg sem próbáltak olyan látszatot kelteni, mintha minimális mértékben érdekelné Önöket ez az állapot. Miért van az, hogy a tv2 legalább utólag megszerezte a fennmaradási engedélyt, míg az rtl részéről erre semmiféle kísérlet nem történt?

ÁRPA Attila válaszolta:Ez, kérem szépen már abszolut nem érdekel, ne haragudjon Rám. ;))

Ugy gondolom, mind két válasz példázza, egy felelőtlenségtől sem mentes, értékes fiatalember ez az Árpa Attila, aki valószinűleg, nem volt elég befolyásos azokhoz a változások kierőszakolásához, ami mint vezető, szükséges lett volna, a TV társaság hiteles működéséhez! Amennyiben viszont ez igaz, - ezt állitja Árpa Attila egyik oldalról - akkor az RTL Klub szennyese, nagyobb kupacot takar, mint ami eddig kilátszott! Lehet, hogy hamarosan, lerántja a valóban meleg levegő a leplet RTL-ékről?

Előzmény: fd (526)