békacica Creative Commons License 2003.01.26 0 0 56
szia paracsimpo!
én febr. 3.-án megyek a Gláz Edit professzorasszonyhoz, a II.sz.Belklinikára. Nem jártam ott még soha, és el nem tudoom képzelni mit fog csinálni, persze gondolom az eddigi leleteimet átnézi, és új vizsgálatokra ír ki. Más endokrinológust sem ismerek. De köszi, majd meglátjuk.

Nekem a hormonjaim szörnyű rosszak. Az LH-m szörnyű magas, és az FSH se alacsony, progesteron meg alig van. ( ha jól tudom ez utal a méhnyálkahártyára).

Lányok!! Azt olvastam, most a Diane ismertetőjében, hogy: A kombinált fogamzásgátlók befolyásolhatják a perifériás szövetek inzulin-rezisztanciáját, és a glucose-toleranciát.

Ez számomra azt jelenti, hogy ha összefüggés van az inzulin és a PCO között akkor a fogamzásgátló nem éppen jó megoldás. Hiszen majd minden PCO-s leírásban az inzulin rezisztencia is ott van.

Csakegysokadnick! Elképesztőek azért ezek az orvosok! Nekem először, amikor ezzel a problémával felkerestem egy orvost (miután 3 hónapja nem jött meg a vérzés) azt mondta, ne izguljak, menjek haza és csináljak gyereket.

Valamit még akartam, de majd legközelebb.

Előzmény: paracsimpo (55)