exlexman Creative Commons License 2003.01.15 0 0 456
Kedves Fd, Már megint olyan marhaságot beszélsz, hogy az már sikitó kacagásra gerjeszt.
A börtönökben 6 azonos neműre - mert ugye a magyar börtön nem koedukált, bármennyire azt gondolod :)) - van 1 mellékhelyiség! Jelen téma, a VV jogsértéséről, és nem a BV -ről szól. Nyiss egy topicot a BV-s ugyekre és taglald, de előtte járd körbe, és ne irj ilyen marhaságokat. Ugy latom, te dobálozol, tények meg HULLA (szándékosan nem nulla, mert az már munka lenne)

Ahogyan J.B. is irta, ha az amit látunk nap mint nap az RTL-n az diszlet, akkor sok millió honfitársunk, "szobor lakó" lenne, akár a Te értelmezésed szerint is!

Erre mondják azt, hogy van az általában társadalmilag normálisnak itélt emberek által megjelent közszó használat, és van a beledumálás!

Na, ezt már te is tudod ! ...de ettől még a VV. az utcai ember szemével, ember csoport számára kialakitott, kiemelten szinvonalasan felszerelt lakóegység marad! Már pedig ha ez igy van, akkor dózer indulhat...

A diszlet értelmezése, egy erre szakosodot szótárból:" Diszletnek nevezzük azt a háttér alkotást, amivel egy irodalmi, szimpadi mű, hihetővé vállik az azt néző ember számára is, akár zárt, akár nyitott térben. A diszlet nem a kész tárgy, hanem annak egy sematikáját tartalmazó, de élethűnek látszó 2D-dimenziója."

hmmm. Nekem a VV elég 3D-snek és élethűnek túnik! :DDD Nem baj J.B. - holnaptól legalább alkotó tábort nyithatunk a 10 emeletes házakból :DD

Előzmény: fd (455)