exlexman Creative Commons License 2002.12.26 0 0 283
Ne viccelj! Tényleg nem lottó?? ..most hogy mondod, tényleg, eddig biztos nem láttam:DDD

Azért okosan megláttad a lényeget:"ez nem lottó, itt nem tehetsz hozzá semmit az esélyekhez, amúgy is ez eredetileg szavazás."

A szavazás az szavazás! Akkor meg minek ajánlottak fel nyereményeket? Talán mert gondolták, magunktól is kedvet kapunk a telefonáláshoz, hátha nyerün egy két telefont, egy két utazást, egy két garnitura bútort, meg néhány milliót, a néhány házi mozi rendszerről, hifi toronyról, meg DVD-ről nem is beszélve?

Ja, persze! Ez szavazás volt!

Egy ilyen szavazást, ha a telefonálás fokozása érdekében ajándékokkal ösztönzöd, szerencsejátéknak hivják! Attól a másodperctől, hogy egy fél hifi torony megjelent, már nem "csak" szavazás, hanem szerencse játék! A betelefonálók azonositása után az nyer, akit a közjegyző kisorsol! Jééé?? Ez nem lottó?? Tényleg!! Ez szerencsejáték, még pedig engedély nélküli!!

A játékosnak joga van ismerni a részvétel összes szabályát, annak minden feltételét, mivel, hogyan vehet részt, mivel azonositják, a szavazás menete, és a játék tisztaságának garantálása!

Érdekes: Keress már nekem egy fél mondatot is a játék leirásáról, a szavazásba betelefonálók köréről, azok lehetőségeiről. Olvastál e olyat, hogy hivószám kijelzés nélkül ne vegyél részt??

...mert ugyebár ha lottózol, ott leirják, hogy meddig, milyen szelvénnyel, mennyiért, hol adhatsz föl szavazást, hol fogod látni, milyen közjegyzői jelenléttel, hol veheted át a nyereményt, mikor, melyik összeghatárnál!

hmmm. Talán elgondolkodhatnál most ezeken!

Előzmény: Laja73 (280)