exlexman Creative Commons License 2002.11.29 0 0 215
FD-vel valóban ugrottunk mi is egymásnak, de természetesen az ugratás határain belül! :)Szakmabeliek lévén, nem kell vért csiholnunk, ha valamiben nem értünk egyet, érvelni kell. Ahogy a kérdést VEREBES tanár úr szemével világitanám meg, a villába érkezett levélen keresztül melyet Ági-lány olvasott fel. A levél tartalma a majka büntetése volt, nem lényeges mi volt, a megjegyzés a végén Ági részéről, mely szerint "én megmondtam, hogy büntetés lesz a vége". Erre jegyezte meg Verebes, hogy ez a beszólás elég egy házasság megrontására. Ezek a megjegyzések azok, amik alapjaiban aláaknázzák a házasságot" az intrikázás! Mondom ezt azért, hogy vélemények jönnek, mennek, de nem ellenségek vagyunk, hanem fórumtársak. Nem kell egymásba bujnunk, de emberek vagyunk, ütköztetjük a véleményeket.

A mai párbajban, a fellelhető médiák által, a MAJKA csúcs magasan a legjobb, mind között!
Ez azt is jelenti, hogy legalább,2X kell jobbnak lennie LORENZO-hoz képest az eredmények szerint is!

A legutóbbi párbaj eredményét pontosan leirtam, tehát a mai eredményét is a korábbi hirforrásokra épitve 40/60 -ra taksálom, ahol 40% a Lorenzo-t illeti meg!

Az agressziót magam sem szeretem, 3 gyerekkel rendelkezvén főleg nem! Nem is engedem én sem a gyerekeket pedig 14-évtől 3-év ig között elég tág a korhatár, hogy bármiféle szombat délelőtti mesét, vagy esti filmet megnézzenek a jelenlegi csatornákon. Azt gondolom én is, ez a világ olyan mértékig a hatalom megtartása irányába megy, ahol az agresszió a hatalom jelképe, mig az agressziót elszenvedő a gyengeség jelképévé vállik! Ki akar gyengének látszani?? hmmm...

A Lorenzo ennek élő példája amikor flegmán lengeti az ujját! Aki nem tud tenni semmit, az vagy flegma, vagy mutogat, vagy köpköd, aki meg értelmes, igyekszik megérteni a másik álláspontját is. Egy buddhista szerzetes mondta:
A fekete taxisnak kétszer rossz, mert fekete és mert szegény...Ezért aztán lehuzzák a külföldieket! Mimit mondunk erre a féreg fajta magyar taxisra? - guruló koldus! Aki volt taxis tudja igaz e, én nem voltam! Azt viszont látom, a taxisok olyan kaszt, ahol maguknak való önző emberek vannak általában... Ez egy általánositás volt, és közel sem biztos hogy igaz... :)