Desire Creative Commons License 2002.11.28 0 0 180
Kedves fd, a "műbalhé" témában jegyezném meg, hogy alapvetően nekem komoly averzióim vannak az ilyen jellegű "viccekkel"! Akkor is, ha ezt sokan, sok helyen, különböző érdekek által vezérelten jónak tartják. Az indokaim pedig, hogy a magyar tévénézők nagy része, vagy ha úgy tetszik, az "átlag néző", már magának a valóság show-nak a normális feldolgozására sem képes. Ehhez viszonyítva egy ilyen verekedés, hatványozottan, -eddig nem mért és vizsgált mértékben - rossz hatással van egy veszélyeztetett rétegre.
Itt pedig arra gondolok, hogy ameddig nem tisztázott és bizonyított, hogy a direkt és öncélú, erőszakos jelenetek a képernyőn milyen irányba befolyásolják az embert és benne az agresszivitást, addig felelőtlenség és BŰN szennyezni az emberek tudatát, ilyen és ehhez hasonló jelenetekkel.
Semmilyen érdekvédelmi szervezetnek nem vagyok a tagja vagy alkalmazottja, csak mint embert zavar, hogy a média a felelősséget áthárítja az egyénre, annak ürügyén, hogy felnőttnek tekinti a NÉZŐT (és ez alatt nem a tényleges kort értem), pedig minden más téren, bizonyítottan gyereknek tekinti a tv előtt ülőt.
Előzmény: fd (158)