Don Roberto da Capo Creative Commons License 2002.11.08 0 0 112
"Bejön mondjuk 50k szavazat. Hogyan csinálok belőle 250k-t?
1) Én magam inditok 200k szavazatot. Ekkor azt nekem ki kell fizetnem, könyvelésben nyoma kell legyen a kiment pénznek."

Ha én lennék az RTL Klub - semmi közöm a céghez, csak párszor elautóztam már a székháza előtt -, én a következőt tenném:

1.

X, Y és Z cégek tetszőleges megfoghatalan jogcímen számláznak felém, pl. "marketing szolgáltatást", még egy eseti megállapodást is kreálunk, hogy jogilag perfekt legyen. X, Y és Z cégek intézik a telefonhívásokat az én közvetlen instrukcióim alapján, hiszen én látom a szavazás aktuális állását. Hogy teljesen támadhatatlan és bizonyíthatatlan legyen a manipuláció, a műsorfolyam végéig nem bocsátkoznék gazdasági-pénzügyi kapcsolatba az X, Y és Z cégekkel, magyarán, pár hónap múlva csendesen számláznának, én meg fizetek.

2.

Vagy: Úgyis olyan rengetegen telefonálnak, a legnagyobb dömping közepette "megrendelek" egy kis üzemzavart a kiszavazni kívánt szereplő vonalára. Gondolom, azt senki sem vonja kétségbe, hogy ez kivitelezhető.

Van egy jóslatom: Ha létrejön a jövő héten egy LóRenzó - Szabolcs párbaj, Lóarc megy vissza a villába, mert ő karakteresebb ember, nézhetőbb és utálhatóbb, mint a sokszor észrevehetetlen vetélytársa, ráadásul Lóarcra szükség van a feszültségek fenntartásához. Történik egy mindazok ellenére, hogy Lóarc népszerűsége vetekszik egy féléves iraki ideggáz-tesztalany belépővel.

Előzmény: fd (103)