exlexman Creative Commons License 2002.11.03 0 0 49
Azt irod idézem: "És ne feledjük, itt azért kökemény számlázások lesznek a cégek (VV-stáb, RTL-Telemédis-telefonszolgáltatók) között, aminek utána lehet menni, és mint céloztam rá, tudtommal utána is mennek :))"

Hogyan? Technikailag? Azt aligha! Vagy ott vagy az adatok rogzitesenel, vagy nem jutsz adathoz utólag!

Hogyan gondolod még is? Próbálom modellezni a szitut,az illetékes szakhatóság emberei érkezésével:
Jó napot- mondja a szakhatóság, Jó napot -mondja -RTL-s ember. Szükségünk lenne a múlt heti összes sorsolás adataira - mondja szakhatóság. Jó, rendben -mondja RTL-s, itt a CD- tessék! Szakhatósági ember lesi, lesi, majd kérés - ha adna egy gépet hogy megnézzem - nem adok erre az RTL-s. Jóóóó, akkor elviszem és majd megnézzük az irodában! 2 nap mulva visszamegy és azt mondja: Húúú RTL-s úr, ez nem igaz ami ide van irva, ez csalás! Átverik a nézóket! Jóóóólvan uram, mondja az RTL-s, hallkan mondja mert bepereljük rágalmazásért, akkor jöjjön vissza ebben a hangnemben ha ezt be is tudja bizonyitani! hehehehehe...

Kb. Igy történik az életben, ahol a LÉ a TÉT!DDDD

Szóval, ezzel a tudományos megközelitésű soraidat egyből ledöntöttem, jöhet az a tényinformáció ami nem ilyen lufi jellegű mint amit most ide tettél elébünk! Érveid elfogadom, ha elmondanád, hogyan is történik ez a gyakorlatban szerinted! A gyakorlatban! Nem elméletileg! ...mert, a gyakorlatban úgy néz ki ahogyan én leirtam, tapsztalatból tudom!

Előzmény: fd (45)