KisKacsa Creative Commons License 2002.09.13 0 0 54
Sziasztok!
Én is felújitom egy kicsit. Elolvastam ezt a topikot, is, próbáltam levonni a tanulságokat, de azért felteszem én is a kérdéseimet.
Én egy 20 éves srác vagyok, még nem volt barátnőm, de nagyon szereténk már. Voltam már 2-3szor szerelmes, egy sem lett viszonozva. Az utolsóból már a végén szenvedés lett, egyszer meg is alázott (szerencsére nem mások előtt), aztán tavaly lemondtam róla. Neki pl azóta sincs barátja, pedig őt igazán szerettem, engem meg más lány kezdett jobban érdekelni, de az már nem ilyen szerelem volt. Az „újról” pedig már lepergett egy pár pasi. Kiszemelt lány azonban van most is egy pár. Szóval:
Hogyan kezdeményezzek, hogyan lehetne komolyabb kapcsolatot, együttjárást elérni olyan lánnyal:
- akivel több éve ismerjük egymást, csak eddig még fel sem merült (az ő oldaláról) a szerelem. Itt lehetséges két aleset: nem tudom, hogy van-e barátja, ill. tudom, hogy van barátja.
- akit csak látásból ismerek, nagyritkán pillantom csak meg, de nagyon tetszik. Nem tudok róla semmit, csak hogy hová jár (kar, szak), van-e barátja. Félő, hogy igen, mert nagyon helyes, csinos és értelmesnek néz ki.
Mit tegyek? Bármeliykre szivesen várom a javaslatokat.