Törölt nick Creative Commons License 2002.05.30 0 0 126
Kedves Silan,
tudom, hogy Te idítottad ezt a topic-ok! De úgy érzem, a magamfajta értetlen palikkal valami mély belső indittatásból foglalkozol! Ezt a magamnevében külön köszönöm, és csodálom mert már én is kiborulok magamtól!!!

A Zenon féle paradoxont nevét nem tudtam, egy analóg módját ismerem, u.a mint ez de puska golyóval!
OFF De halottam egy másik "történetet"!

Az alagút elején áll két pacák , a túlsó végén egy bombázó nő! Az egyik férfi elméleti, a másik gyakorlati szakember. Az elméleti azt mondja: Kár el indulnunk, ugyis csak az út felét tehetjük meg egy adott idő alatt, aztán a fenmaradó rész felének megtételéhez is kell valamennyi idő , és így tovább. Ezért sosem érhetjük el!
Erre a másik: Nembaj én megyek! Nekem elég ha kellőképen megközelítem!

Tényleg, nem is illik ide! De ha már leírtam Itt hagyom, aki nem ismeri talán tetszéssel fogadja!
ON

Silan elfogadom a magyarázatod de sajnos valahogy nem emészti az agyam!
Talán emlékszel V.László "elemiszálas" generátorára, ahol nem forgatta, csak kapcsolgatta a szálakat! Persze az sem működik!
Nem értem, hogy ha a fluxushoz tartozó felület csak térben és időben vizsgálható egyszerre! Csak a mozgás adja a felületet! Az egyébb mágneses gerjesztéseknél mindig van egy kézzel fogható felület amit szó szerint kézbe lehet venni, ugye.
Aztán vagy ennek a mágneses erővonalakkal bezárt szöge, vetülete változik,(Forgó generátorok)vagy a felülete változik(az a LENZ féle kisérlet) vagy csak a mágneség "ereje" változik ( nyugalmi indukció vagy a tranzformátorok). Erre itt van ez a primitiv eszköz, egy tengelyen forgó mágneses vacak, szóval itt van az asztalomon, és szinte minden részletét értem csak valahogy az egész nem áll bennem össze! Mintha a negyedik dimenziót akarnám elképzelni! A kíséleteim is messzemenően igazolták az elméletet!

Úgy veszem mint a gravitációt, azt sem értem még sem lebegek! De ezt a generátort legalább magyarázzátok! Majd csak össze áll bennem!

Na de most már lassan kész leszek a mérhetőnek vélt darabbal, és ez leköt! Segítséget is kaptam úgy hogy egész komoly gépezet lessz! Olyan 25 kilós!

Majd leírom, elég sok apró "tapasztalatot" építek bele, remélem tényleg tudok vele pontosan mérni!

Nem nyaggatlak tovább a régi kérdéseimmel (már bele fáradtam magamba) csak körkörösen ismételgetnék és csak égnék! Remélem már mindenki érti, csak én nem. ha újra végig olvasom látom ahogy kivezetsz a tévedéseimből csak valahogy bennem nem áll össze!
De hagyjuk, ha működik, hát működik, ott egye meg a fene.

Tisztelettel:
a távoli sötét,
JFEry

Előzmény: Silan (125)