Törölt nick Creative Commons License 2002.05.28 0 0 84
HEH!
Nem értem a "hihetetlen" kifelyezést itt!
Nincs abban semmi hihetetlen ha valaki lelkesedik valamiért és áldozrá. Sok szerencsétlen hülye az életét is rátette az elveire, bár ilyet személyesen nem ismerek. Amit a természetről írsz az baromira igaz, nem tud hazudni csak "idegen" nyelven beszél! Valaki úgy fogalmazott, hogy "nincs tiltott tudás"...Lassan már filozofiai topic-ot nyitunk!

Silan valószínűleg most elfoglalt, remélem nem hagy vakon félúton!

Én is tettem már fel több leszedőt. A peremhez ezek "szinte" csak pont szerűen értek, amikor is a feszültség nem de az áram jól nőtt, Ez is egybeesik az elmélettel. Silan elméletét az cágolhatná a legjobban, ha sikerülne az elméletileg leírt elemi szálnak nevezett ízé kersztmetszeténél vékonyabb vetületű felülettel rendelkező "pontszerű" leszedőt használni! Ezt még leírni sem egyszerű hátmég megépíteni. Gondold el! A nulla felületnél a szinte nulla nyomási erő is a korongba szűrná, és máris nem lenne a felület nulla! És még elis mozduljon, forogjon!!! Fonográfként felvenné a káromkodásunkat!
Az viszont érdekes lehet hogyan tudtál cm hosszon illeszteni, ez érdekel, kérlek írd le!

Az új mágneseimet éjjelre a kocsiban hagytam! Reggelre átrendeződött a garázs. A szerszámkészlet, a bicikli és még pár kacat a löháriton éktelenkedett, és az egész kocsistól feltapadt a garázsajtóra! Napersze csak hülyülök!!!
De a mágnesek így együtt 14*16 cm hengerként elég impozánsak, ha az arcom bal felére teszem, és gyorsan elfordítom a fejem a fogamban megzizzem az amalgám! Remélem nem jár erre a mókus-örs mert az íránytűjük biztos behülyülne!

Helló

JFEry

Előzmény: V.László (82)