Ágibági Creative Commons License 2002.01.08 0 0 265
Sziasztok, Szia Primera!

Nagyon kis aranyos aggódós vagy, olvastam a másik topikban is, hogy megszeppentél az elválasztódás miatt. Jaj, Primera, hogy örülnék én annak, ha az én babám 9 nhónaposan akarna elválasztódni!!! (Sajnos ui. nem vagyok egy nagy szoptató, bárhogy is igyekszem)
Szerintem ez a 9 hónap szoptatási időszak több, mint szuper, akárhogy is nézzük, úgyhogy boldog és elégedett lehetsz vele! Tudod hány kismamát hallottam már panaszkodni, mert a babája az istennek sem akart leválasztódni? Az is jókora gond tud ám lenni! Örülj neki, hogy a Tiéd már ilyen önálló kisember és nem kell vele harcolnod. Mellesleg az én kölkeim ilyen idős korukban már szinte mindent ettek, anyatejet viszont már -sajnos- régen nem kaptak, mégis nagyon klassz, stramm kis srácokká váltak! :o)

Tápszer ügyben pedig én azt javasolnám, hogy add neki az ELŐÍRT adagolás szerint ezt a fajtát, ebben is rengeteg minden megvan, semmi-de semmi baja nem lesz tőle, sőt! Ha elfogy, majd veszel neki másik fajtát. Azt olvastam ui., hogy a tápszer-túladagolás (pl. ha többet teszel bele) kiszáradáshoz vezethet (naná, hiszen a folyadék ugyanannyi), a tápszer-higítás pedig megvonhatja a szükséges anyagokat.

Üdv Nektek : Ági

Előzmény: primera (264)