simine Creative Commons License 2001.12.28 0 0 240
"Ő azt mondta, hogy ez a "várjunk egy éves koráig" nagy marhaság, mert az a gyerek, aki tejérzékeny, az az lesz nagy valószínűséggel egy éves kora után is, aki meg nem, az nem. "

HAt en mindenfele szakertelem nelkul, jozan paraszti esszel gondolkodva is igy gondolom. En mindig azon lovagolok, hogy ugyan bizonyitsa mar be nekem valaki, hogy egy tejallergias, akivel 10 honaposan tejet probaltak itatni, az nem lett volna tejallergias, ha varnak meg nehany honapot. Hogyan lehet ezt bizonyitani? En lehet, hogy hulye vagyok, de szerintem sehogy.

Azzal egyetertek, hogy a tapszer vitaminosabb, de vegulis hogy van benne annyi vitamin? Telenyomtak mindenfele szintetikus dologgal. Ismetlem, Emese is tapszert iszik, nem a tapszer ellen lazongok. Egyszeruen csak ugy gondolom, hogy (foleg ahol nincs tejallergia a csaladban) ne feljunk neha egy-ket kanal tejjel keszult etelt adni a babanak. Engem olyan ertelemben zavar a "tejmizeria" hogy sokan rettegnek 1 eves kor elott a gyereknek olyan etelt adni, amiben tudjak, hogy tej van, mert a doki azt mondta, a konyvbol azt olvastuk stb.

Bocs, hogy mar megint ilyen hosszu voltam.
simine

Előzmény: Lovászi (235)